Media Room  Comunicate
 
Grupul Rompetrol a angajat serviciile firmei internationale de avocatura Salans
2005-05-31 16:21

Grupul Rompetrol a angajat serviciile firmei internationale de avocatura Salans pentru a proteja interesele comerciale ale companiei si investitia actionarilor sai, in contextul investigatiilor penale efectuate de catre autoritatile romane asupra Rompetrol si a fostei si actualei sale conduceri.

"Avand in vedere durata indelungata de aproape doi ani a investigatiilor efectuate de catre Parchetul National Anti-Coruptie (PNA) si Parchetul General, si daunele materiale cauzate de aceste investigatii, am considerat necesara angajarea serviciilor de consultanta legala a unei firme globale de avocatura cu experienta vasta in arbitraj international care sa fie pregatita sa actioneze in instanta impotriva institutiilor Statului Roman", a spus Phil Stephenson, Director General Adjunct al Grupului Rompetrol.

"Firma Salans a fost angajata de Grupul Rompetrol in vederea monitorizarii investigatiilor penale si a evaluarii informatiilor si a daunelor materiale ce ar putea constitui temei legal pentru initierea unui proces international de arbitraj impotriva Statului Roman», a declarat Obie L. Moore, avocat coordonator Salans. «Actionarea in instanta pe plan international ar fi justificata in cazul unor incalcari ale tratatelor bilaterale si multilaterale aplicabile privind investitiile", a adaugat Moore.

Echipa de avocati Salans este condusa de Obie L. Moore, avocat coordonator in cadrul biroului din Bucuresti, si Jeffrey M. Hertzfeld, avocat coordonator cu sediul in Paris, director al departamentului de arbitraj international in cadrul firmei.

Salans, una din cele mai renumite firme de avocatura internationale, are birouri in 14 tari in Europa, Statele Unite si Asia si peste 450 de avocati. Pentru mai multe informatii despre Salans, accesati www.salans.com.

_LOCATION: Bucuresti, _AUTHOR: Departamentul de Comunicare ºi Relaþii Publice
 
5 / 203 _ARTICLES. _ALL_ARTICLES
2012-08-10 10:00

2012-07-31 10:00

2012-07-07 11:00

2012-06-12 10:00

2012-06-06 10:00

_ALL_ARTICLES
(203 _ARTICLES)