Identitate
Rompetrol Petrochemicals

Rompetrol Petrochemicals, membra a grupului Rompetrol, este una dintre cele mai dinamice si inovatoare companii de produc┼úie ┼či distribu┼úie a olefinelor ├«n Rom├ónia. Rompetrol Petrochemicals a devenit, la sf├ór┼čitul anului 2002, o entitate distinct─â a Grupului Rompetrol, odat─â cu separarea produc┼úiei de polimeri de activitatea de rafinare din Complexul Petromidia.

 
Compania este unicul produc─âtor de polipropilen─â din Rom├ónia, reu┼čind constant s─â-┼či majoreze cota de pia┼ú─â ┼či pe categorile secundare de produse. Strategia sa dinamic─â de dezvoltare asigur─â companiei o pozi┼úie competitiv─â pe pia┼úa intern─â dar ┼či pe cea regional─â - zona M─ârii Negre ┼či a M─ârii Mediterane, Europa Central─â ┼či de Est.

Complexul Petrochimic de pe platforma Petromidia a fost construit ├«n anii '80, folosindu-se at├ót tehnologii rom├ónesti c├ót ┼či str─âine (UOP, Mitsui, Snamprogetti, Heat Research Corporation, Pullman Kellogg, etc.), fiind ├«n prezent cea mai modern─â unitate de profil din Rom├ónia.

S.C. Rompetrol Petrochemicals SRL
Sediul social:Navodari, Bulevardul Navodari nr. 215, Pavilion Administrativ, camera 21
Numar de inregistrare in Registrul Comertului - J13/2681/2002;
Cod Unic de Inregistrare (CUI) - 15077797
Capital Social subscris - 819,548,700 RON, integral varsat